Bejelentésgubiszoba
Az élet szar dolog, de a grafikája ott van!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
vásár

szombaton,nagyegyházán a Hangistállóban, műsor és vásár. A szokásos "betyárharang" jelszóra 25% kedvezmény!

kézműves vásár

Hétvégén,szombaton a Bicskei napokon vásározok a kedvesemmel.Aki a következő jelszóval köszön 50 % kedvezményt kap a képek árából. a jelszó " Betyárharang"

kistermelői termékek

www.magor.5mp.eu oldalon található vegyszermentes kistermelői áru.Füstölt kolbász, szalámi,sonka, stb befőttek,savanyúságok.

csajok figyelem!!!

Nézzétek meg a kedvesem honlapját . www.nagykaty.5mp.eu GYÖNGYÉKSZEREK!!!!

Kiállitás

2010.november 27 szombat 13,30 Vörösvár Kővarázs Kft kiállitóterem Mindenkit szeretettel várok, borkóstoló, szalámikóstolóval egybekötve.Tudom ha nem lenne potya kaja még anyám sem jönne el, pedig Ő lesz a wc-s néni.Ja, lét hozzatok, ugyanis nem magamnak festegetek vazze, meg lehet venni a képeket bagóért.De csere is szóba jöhet, ha van egy kinai bejárónőd, és elég odadadó.

Politikai hirdetés

A mai nappal megalakitom, a Mindenszentek pártját. Kérem szavazzanak rám, én nem hazudok. Már most megmondom, annyit lopok, mint az állat. Viszont aki rám szavaz az is lophat .Csak ne tőlem mert szétbaszom a fejét. Pártom 12 pontba foglalta , milyen szabályokat kell betartani, mert nem kell polgári törvénykönyv , most sem működik. 1 Hagyjatok lopni 2 Én is hagylak benneteket 3 Külföldön ne lopjatok mert bezárnak rossz hirünket kelted nehéz hazacipelni a szajrét 4 Aki eddig lopott azt kizárni az országból 5 kintről viszont senkit sem engedünk be az országba 6 az adót eltöröljük sőt az állam fizet a polgároknak 7 A hiteleket könnyebben lehet majd felvenni 8 Aki visszafizeti azt kiröhögjük kollektive nagy nyilvánosság elött 9 4 kerék 4 gyerek mindenki köteles csinálni 4 gyereket ..a szomszédnak 10 a turul madár helyett grill csirke legyen a cimerünkbe 11 aki nem lép be az monnnyon le 12 na ki a király???????

Támogassuk a szellemileg visszamaradott embereket

Jól nézd meg a fejemet kedves látogató, mert magamról beszélek.Ez a beteges enyhén idiotizmusra hajló arcberendezés,pici rosszindulatú, finoman kidülledő szemekkel néz a világra, ahol egyszerű neoprimitiv lélekkel próbállak meghatni.Vegyél a degenerált kezeimmel megkreált festménynek nevezett szarjaimból,mert diannát kell innom almaborral, hogy dolgozni tudjak.!!Mert amúgy jó munkásember vagyok! Recept Csóri chips 1kg csirkefarhát 10 dkg liszt bors delikát kőmény A farhátat három részre vágjuk, és beleforgatjuk a liszt és fűszerek keverékébe. forró bő olajban megsütjük.Mi ezt rágjuk itt vidéken a moziba. jó étvágyat.


Munkácsy meghalt, Csontváry meghalt és én sem érzem túl jól magam!

Kétféle ember van: azok, akik azt mondják Istennek, "Legyen meg a te akaratod", és azok, akiknek Isten azt mondja, "Rendben, csináld, ahogy akarod,leszarom! Üdvözöllek a honlapomon Kedves Látogató!!! Kérlek nézd végig a galériám, hátha találsz egy képet melynek megvásárlásával fenntartasz egy fokozottan hátrányos helyzetű "művészt". A hátrányos helyzetem abból áll, hogy lusta,tehetségtelen,állat vagyok,de ebből szeretnék megélni. Természetesen bármit elfogadok a képeimért,nem csak pénzt.Nagy mennyiségű üres sörösüveg, nagymamitól visszamaradt szlovák jénai tál, hétvégéről magmaradt pizzaszelet tárgyát képezheti képeim ellenértékének! Ne legyél szégyenlős hivj és megdumáljuk. Amúgy szobát is festek,konyhát, templomi freskót, bármit amiből kijön egy hétvégi csikefarhát leves,

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Kíváncsi [ 2014-11-15 22:09 ]

üdv! A kereszttel imádkozó nő képétől mennyiért válna meg?!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!